PCȘtiri ITTECH

Intel pregătește software pentru plăcile sale video

Dacă aveți un PC cu un procesor Intel, probabil știți acea iconiță de lângă ceas cu Intel Graphics pe care nu o băgați vreodată în seamă. Nu de alta, dar opțiunile pe care vi le oferă nu sunt din cale afară de importante când aveți un GPU integrat.

Totuși, pentru că Intel pregătește un GPU dedicat, lucrează și la un software nou care va permite gâdilarea atentă a procesorului grafic, a diverselor funcții secundare, și care aparent va avea setări individuale pentru jocuri.

Detalii efective nu sunt cunoscute în acest moment, dar puteți vedea o prezentare a sa pe scurt într-un mic trailer.

Povestea pe larg o vom ști luna aceasta, cel mai probabil în cadrul evenimentului GDC, dedicat dezvoltatorilor de jocuri, ce se va desfășura săptămâna viitoare.

Anunțul a fost acompaniat, pe Twitter, și de mențiunea că acest program nu va necesita crearea vreunui cont.

Intel a menționat asta deoarece GeForce Experience necesită așa ceva, iar lumea în general nu prea este comodă cu ideea, mai mult acceptând-o fiindcă nu există o alternativă în cazul în care vrei acces la toată suita software.

Echipa care lucrează la inițiativa Odyssey cu siguranță va avea foarte multe de spus pe parcursul săptămânii viitoare. Poate chiar vom vedea o mostră și a noului GPU, nu doar a suitei software.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button