Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Intel organizeaza astazi un PC Desktop Event

/
/
/

Dacă anunțurile de pana acum nu au clarificat suficient situatia, anunțul celor de la Intel cu siguranta o va face: gigantul CPU este pe punctul de a lansa o noua generatie de procesoare pentru PC-urile de desktop.

Compania Intel a anunțat că va organiza astazi, 8 octombrie, un Fall Desktop Launch Event. Detaliile oficiale ale evenimentului sunt putine – postarea oficiala de pe twitter spune că: Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a avea un PC desktop – totuși, de la prima placă de bază Z390 și documentația asociată, este clar că Intel se pregătește să lanseze mult așteptatul lor chipset Z390 și o nouă (cea de-a noua?) generație de procesoare care să se potriveasca cu acesta.

În orice caz, compania va organiza evenimentul ca un livestreaming. Deci, probabil veți dori să fiți prezenti in fata monitoarelor, astazi la ora 5 dupa-amiaza.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar