Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Intel neagă că a licențiat tehnologie grafică de la AMD

/
/
/

De câteva luni tot planează prin industrie un zvon conform căruia Intel ar fi licențiat tehnologia grafică Radeon de la AMD.

În funcție de varianta pe care o știți, fie Intel face asta pentru a construi procesoare cu grafică Radeon, înlocuind propria sa soluție. Fie  face asta pentru a se proteja de posibile probleme legale din cauza brevetelor încurcate din industrie, până acum aparent având un acord de acest gen cu Nvidia.

Zvonul a avut o amploare atât de mare încât prețul acțiunilor AMD a crescut cu 12%… iarăși, fiindcă piața bursieră este o nălucă fără fundament în realitate.

Dar acum a venit Intel ca să strice distracția tuturor, negând existența unui așa fel de înțelegere de licențiere cu AMD. Zvonul este astfel spulberat, iar prețul acțiunilor AMD a scăzut la nivelul la care se afla înainte ca investitorii să o ia razna.

Așa că dacă visați cumva în viitor la un procesor Intel cu grafică Vega… va trebui să cumpărați un procesor Intel și o placă video Vega.

[Overclock 3D]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar