TECH

Intel lucrează la o experiență VR pentru Jocurile Olimpice de iarnă

Anul viitor se vor desfășura Jocurile Olimpice de iarnă, iar pentru a marca această ocazie, Intel anunță că va crea o experiență de VR pentru cei care doresc să vadă mai în detaliu evenimentul.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei prezentări organizate de Microsoft pentru a detalia platforma sa Windows Mixed Reality. Ce exact are de gând să facă Intel pentru Jocurile Olimpice nu este clar în acest moment. S-a spus doar că va implica WMR, așa că fără îndoială va însemna că publicul va putea să se folosească de o cască de realitate virtuală pentru a trăi ceva mai „pe viu” evenimentele.

Rezultatul final ar trebui să arate ceva mai bine ca transmiterea Jocurile Olimpice de Vară de la Rio, din moment ce nu mai este vorba de o aplicație făcută pentru telefoane mobile, ci pentru sisteme ceva mai puternice. Așa că detaliul vizual ar putea fi mai bun. Probabil vom vedea ceva similar și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, care vor fi transmise în rezoluția 8K în mod normal. Mai multe detalii despre această aplicație vor fi dezvăluite pe parcursul următoarelor luni.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button