MORE

Intel Kaby Lake soseste la toamna

Acum ceva vreme, Intel a reevaluat calendarul de lansare pentru noile sale procesoare, ajungand la concluzia ca nu era tocmai posibila lansarea in 2016 a seriei Canonlake, asa ca in locul acestei serii vom avea Kaby Lake, la toamna.

O parte dintr-o prezentare a companiei Intel, despre programul sau de lansare a procesoarelor, s-a scurs pe internet. Aceasta indica o data la care  ne putem astepta sa vedem pe piata generatia urmatoare.

Intel-14nm-Kaby-Lake-2016-and-10nm-Cannonlake-2017-Roadmap

Kaby Lake este trecut ca fiind disponibil de pe la finalul celui de-al treilea sfert al anului, ceea ce ar insemna ca procesoarele vor fi lansate aproximativ prin luna septembrie.

Desigur, fisa de mai sus arata destul de clar marcata ca fiind pentru platforma mobila. Ceea ce inseamna ca laptop-uri cu procesoare Kaby Lake vor fi disponibile cam in jurul acelei date. Varianta de desktop nu ar trebui sa intarzie prea mult, din moment ce Kaby Lake nu prea este tehnologie noua, ci o revizie a lui Skylake. Una mai avansata decat era Devil’s Canyon in comparatie cu Haswell, dar in nici un caz o arhitectura complet noua sau o micsorare.

Pentru asta va trebui sa asteptam pana in cel de-al treilea sfert al lui 2017, cand va fi disponibil Canonlake, prima serie de procesoare Intel construite prin procesul de 10 nanometri.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button