Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Intel Kaby Lake nu aduce nici măcar 10% mai multă performanță față de Skylake

/
/
/

Rezultatele primelor teste ale noilor procesoare Intel Kaby Lake au fost zărite pe internet.

Testele cu pricina au fost efectuate pe un Intel i5 7600K, un procesor cu 4 nuclee căruia i se poate face overclock, dar care nu are suport pentru Hyperthreading ca un i7. Nu se știe cu siguranță la ce frecvență rula procesorul în testele efectuate, dar conform zvonurilor mai vechi, ar fi vorba de 3.8GHz ca standard, adică mai mult cu 300MHz față de echivalentul său Skylake, i5 6600K.

Luând asta în considerare, imaginile de mai jos chiar nu pun procesorul Kaby Lake într-o lumină prea favorabilă.

03121245781l 03121245501l 03121245481l 03121245120l

Sporul de performanță în unele cazuri nu este nici măcar de 10% față de Skylake. Practic, ar fi și mai mică diferența dacă cele două procesoare ar rula la aceeași frecvență.

Fie procesorul testat a fost o variantă încă incompletă, fie nu rula la frecvența corectă, fie placa de bază nu îl folosea la potențialul maxim, fie (și asta este cea mai probabilă posibilitate) Kaby Lake chiar nu aduce prea multă performanță față de Skylake. La urma urmei, nu este o arhitectură nouă, nu este o micșorare a tehnologiei de fabricație, este mai mult un soi de optimizare.

[Overclock 3D]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

26 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar