Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Intel isi retrage reclama de pe Gamasutra in urma scandalului #Gamergate

/
/
/
/
image

Gamasutra era unul dintre cele mai respectate site-uri de jocuri din lume, fiind o sursa de stiri si informatie extrem de buna pentru gameri. Asta pana cand a aparut o serie de articole intitulate „Gamerii sunt morti”, ca rezultat al unui scandal pornit de la Zoe Quinn si favoritismele din presa. Si de aici a plecat intreg scandalul #gamergate.

Asta a fost scanteia de unde a plecat intreg scandalul, si intreg internetul a dat mana cu mana pentru a pedepsi site-urile care nu reprezinta gamerii si incearca sa isi impuna propiile versiuni ale adevarului. Prin urmare internetul a lovit in aceste site-uri unde doare mai tare: la venituri.

Aceasta campanie a vizat parteneriatul dintre Intel si Gamasutra, gamerii inaintand cereri catre Intel pentru a retrage sponsorizarea acordata site-ului. Si…minune! Intel si-au retras sponsorizarea, declarand in prealabil:

Când vine vorba despre egalitatea intre sexe, vrem să fie foarte clar: Intel crede ca bărbații și femeile ar trebui să fie tratati la fel… Și desi respectam dreptul fiecaruia de a avea convingeri și valori personale, Intel nu intentioneaza sa sprijine vreo mișcare sau organizatie care discriminează femeile. Ne cerem scuze dacă am ofensat pe cineva.

Gamasutra

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar