MORE

Intel i7 6950X apare pe Ebay

Generatia urmatoare de procesoare dedicate entuziastilor este pe cale sa fie anuntata in mod oficial, foarte probabil pe la Computex, dar daca vreti sa cumparati unul din noile procesoare, le gasiti chiara cum pe Ebay.

O listare si-a facut aparitia pe magazinul on-line pentru un Intel i7 6950X, varful de lance al seriei Broadwell-E, cel care are 10 nuclee individuale fizice si 20 de nuclee virtuale. Genul de procesor pe care il veti folosi la codare video si jocuri… probabil simultan. Acesta a fost vandut cu aproape 2000 de dolari.

Broadwell-E

Si nu a fost singur, tot pe Ebay si-au facut aparita i7 6900K si i7 6850K, toate avand poze care confirma ca acestea erau variante de testare, ceea ce probabil inseamna ca au fost trimise presei sau au fost cumva sustrase de la Intel.

Lansarea oficiala pentru seria Broadwell-E este foarte aproape, asa ca nu trebuie sa recurgeti la Ebay decat daca nu aveti rabdare. Desi, probabil va trebui oricum sa asteptati un update de BIOS, pentru ca nu este inca in totalitate clar daca placile de baza X99 existente vor suporta noile procesoare ca default.

[Techfrag]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button