Tech&ITGamingRSS PaginaDeMedia

Intel va oferi Hitman 3 la achiziționarea procesoarelor Rocket Lake

Odată cu Rocket Lake, Intel vrea să demonstreze adevărata puterea a procesoarelor de generația a 11-a. Conform tradiției, ștrumfii plănuiesc să ofere noile procesoare la pachet cu Hitman 3.

Așa-numitul Hitman 3 Gaming bundle va fi diponibil atât în combinație cu noile Rocket Lake (zvonite a vedea lumina zilei la sfârșitul acestei luni), cât și cu alte serii de procesoare Intel, după cum menționează un document postat pe Twitter.

Ideea de bundle nu este una străină pentru Intel. Compania a mai oferit în trecut „din partea casei” Marvel’s Avengers, însă această alegere a jocului nu prea a fost pe placul multora. Intel speră că giveaway-ul lui Hitman 3 – în teorie disponibil odată cu lansarea noilor procesoare – va atrage cu succes atenția consumatorilor.

Demonstrație pentru Rocket Lake

În cadrul CES 2021, Intel a prezentat modul în care Hitman 3 rulează pe chipset-urile Rocket Lake, plecând inițial de la performanțele pe actualele Comet Lake. După cum era de așteptat, viitoarele rachete de generația a 11-a au obținut un scor mai mare față de cometele current-gen. Mai exact, i9 11900K duce framerate-ul la 140, adică o îmbunățățire cu șapte procente față de acel 129 de pe i9 10900K -ul 10th-gen.

Pentru moment, chip-urile Zen 3 de la AMD surclasează generația actuală Intel, cu toate că echipa albastră o duce mai bine pe partea de stocuri. Tot ceea ce trebuie să facă Intel pentru a-i ajunge din urmă pe rivali, sau, mai bine zis, să echilibreze balanța, poate chiar s-o încline în favoarea sa, este să se asigure că Rocket Lake-urile fac ceea ce zice americanu’, și anume să livreze. Ca să nu mai pomenim și faptul că trebuie să combată eventuala problemă cu lipsa stocurilor.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button