PC

Intel Developer Forum a fost anulat

Intel anunță că anul acesta nu va mai organiza evenimentul Intel Developer Forum, iar acesta nu va mai reveni vreodată.

Motivul pentru care IDF și-a încetat existența este că nu ar mai fi reprezentativ pentru forma curentă pe care o are Intel și pentru direcția în care se îndreaptă. În locul unui singur eveniment centralizat la care Intel va detalia toate planurile sale și în cadrul căruia să fie purtat un dialog cu dezvoltatorii, companie se va diversifica.

În fiecare an vor fi organizate mai multe evenimente, fiecare dedicat câte unui segment anume din afacerea companiei, cum ar fi AI Da și Manufacturing Day care deja au avut primele lor ediții. Intel probabil va avea evenimente axate pe Internet of Things, automobile, FPGA-uri, memorie și cam fiecare alt lucru pe care îl mai produce. Probabil mai nimic dedicat desktop-ului tradițional, decât dacă Ryzen va amenința dominanța celor de la Intel ca Athlon 64 la vremea sa.

Așa că cei care au vrut să fie la curent cu toate noutățile marca Intel nu se vor mai putea duce la un singur eveniment, ci vor trebui să își rezerve mai multe zile libere pe parcursul anului.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button