Știri ITPCRSS PaginaDeMedia

Intel Core i5-10400 a fost zarit pentru prima oara alaturi de informatii despre lansare

Deja s-au scurs luni bune de cand zvonurile vorbesc despre noua generatie de procesoare Intel. Zilele trecute insa, am putut vedea pentru prima data imagini cu Intel Core i5-10400. De asemenea, avem si cateva informatii legate de lansarea Intel Comet Lake-S din perioada Aprilie/Iunie.

Nu de mult, au aparut informatii si poze despre cea de-a 10-a generatie de procesoare Intel, iar doua fotografii cu niste procesoare Intel Confidential au ajuns pe net. Zvonurile spun ca ar fi fost vorba despre Intel Core i9-10900K si I7-10700K. De aceasta data insa, vedem un procesor cat se poate de real, dar este vorba de Intel Core i5-10400.

Imaginile cu noul Intel Core i5-10400 au fost incarcate initial pe site-ul PTT si au fost gasite de Uniko’s Hardware. Imaginile arata ceea ce pare a fi versiunea retail a procesorului, care include si seria originala. Comparativ cu i5-ul generatiei actuale, noul model va avea si Hyperthreading, astfel cele 6 nuclee fizice vor fi acompaniate de inca 6 virtuale.

Specificatiile noului Intel Core i5-10400

Noul model Intel Core i5 va avea o frecventa de baza de 2.9Ghz, care in Boost va ajunge la 4.3Ghz pe un nucleu. Celelalte nuclee vor sta la 4Ghz. Versiunea non-K pe care o avem in imagini va avea un TDP de 65W. Variantele K ale acestuia vor avea un TDP de 125W, dar asta va fi probabil valabil la frecvente stock.

Intel Comet Lake-S

Pe langa pozele cu noul procesor, Uniko’s Hardware a mai postat si ceea ce pare a fi un tabel cu informatii despre noua generatie. Acest tabel este sub NDA, dar cumva a ajuns pe internet si ne prezinta timeframe-ul lansarii celei de-a 10-a generatii. Informatiile ne arata ca lansarea va dura cinci saptamani. Asta inseamna ca intre datele de 13 Aprilie si 26 Iunie ne putem astepta sa vedem noile procesoare Intel Comet Lake-S.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button