Tech&ITPCRSS PaginaDeMedia

Intel Core i5-10400 a fost zarit pentru prima oara alaturi de informatii despre lansare

Deja s-au scurs luni bune de cand zvonurile vorbesc despre noua generatie de procesoare Intel. Zilele trecute insa, am putut vedea pentru prima data imagini cu Intel Core i5-10400. De asemenea, avem si cateva informatii legate de lansarea Intel Comet Lake-S din perioada Aprilie/Iunie.

Nu de mult, au aparut informatii si poze despre cea de-a 10-a generatie de procesoare Intel, iar doua fotografii cu niste procesoare Intel Confidential au ajuns pe net. Zvonurile spun ca ar fi fost vorba despre Intel Core i9-10900K si I7-10700K. De aceasta data insa, vedem un procesor cat se poate de real, dar este vorba de Intel Core i5-10400.

Imaginile cu noul Intel Core i5-10400 au fost incarcate initial pe site-ul PTT si au fost gasite de Uniko’s Hardware. Imaginile arata ceea ce pare a fi versiunea retail a procesorului, care include si seria originala. Comparativ cu i5-ul generatiei actuale, noul model va avea si Hyperthreading, astfel cele 6 nuclee fizice vor fi acompaniate de inca 6 virtuale.

Specificatiile noului Intel Core i5-10400

Noul model Intel Core i5 va avea o frecventa de baza de 2.9Ghz, care in Boost va ajunge la 4.3Ghz pe un nucleu. Celelalte nuclee vor sta la 4Ghz. Versiunea non-K pe care o avem in imagini va avea un TDP de 65W. Variantele K ale acestuia vor avea un TDP de 125W, dar asta va fi probabil valabil la frecvente stock.

Intel Comet Lake-S

Pe langa pozele cu noul procesor, Uniko’s Hardware a mai postat si ceea ce pare a fi un tabel cu informatii despre noua generatie. Acest tabel este sub NDA, dar cumva a ajuns pe internet si ne prezinta timeframe-ul lansarii celei de-a 10-a generatii. Informatiile ne arata ca lansarea va dura cinci saptamani. Asta inseamna ca intre datele de 13 Aprilie si 26 Iunie ne putem astepta sa vedem noile procesoare Intel Comet Lake-S.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button