PCȘtiri ITTECH

Intel continuă să recruteze talent de la rivalii săi

Intel s-a pus serios pe angajări de profil înalt în ultima vreme. După ce a reușit să îl ademenească de partea sa pe fostul șef al diviziei Radeon de la AMD, alături de câțiva alți angajați ai companiei, acum Intel și-a pus ochii pe tabăra verde.

Conform veștilor care circulă acum prin presă, Tom Petersen ar fi părăsit săptămâna trecută compania pentru a se alătura celor de la Intel. Până acum, Petersen ocupa rolul de director de marketing tehnic la Nvidia, ce însemna că era în esență fața publică a companiei și stabilea un liant între utilizatori/presă și corporație. Se afla în această poziție de foarte mult timp, lucrând la Nvidia de mai bine de 15 ani de zile.

Expertiza sa cu siguranță va fi utilă pentru cei de la Intel, divizia cea nouă de grafică fiind în acest moment plină de indivizi cu decenii de experiență când vine vorba de realizarea de plăci video. Compania a început să recruteze până și din tabăra „inamică”, angajând membri ai presei precum majoritatea celor de la PC Perspective și chiar pe Kyle Bennett de la HardOCP, omul care tot avea tendința să dea în vileag diverse secrete ale celor de al Intel, precum colaborarea lor cu AMD la realizarea seriei Kaby Lake G.

[Tom’s Hardware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button