PCȘtiri ITTECH

Intel caută sfatul pasionaților de hardware video, prin Odyssey

Intel a lansat o invitație pe Twitter pentru pasionații de hardware să li se alăture pentru „Odyssey”, un efort menit să îndrume eforturile companiei în dezvoltarea unităților dedicate pentru grafică. Cei de la Intel susțin că implicarea comunității ar trebui să le permită oamenilor o mai bună întelegere a mecanismelor interne implicate în dezvoltarea tehnologiilor grafice, lucru care ar fi benefic atât pentru gameri cât și pentru creatorii de conținut online.

Accesul la Odyssey va veni sub forma unui buletin informativ Intel Gaming Access, care să ofere jucătorilor „acces VIP pentru oferte extraordinare, invitații la sesiuni de beta, cele mai recente știri despre jocuri și multe altele”. În esență, Intel caută să descopere ce urmăresc oamenii la plăcile video dedicate și oferă pentru asta tot felul de beneficii. Compania a inclus și o listă de orașe din toată lumea în care este de presupus că se vor ține evenimente dedicate, fără a oferi însă prea multe detalii în acest sens.

Principala atracție a lui Odyssey este că va oferi informații despre planurile pe care le are gigantul american pentru unitățile sale grafice dedicate. Este deja cunoscut faptul că Intel pregătește lansarea unei plăci video în 2020, când va intra în competiție directă cu producători consacrați deja pe piață, precum AMD și Nvidia.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button