PCRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Intel anunță i9 9900KS ce poate atinge 5GHz pe toate nucleele

Mâine dimineața, la ora 5, începe Computex. Iar primul lucru pe care îl veți vedea va fi Lisa Su, CEO AMD, pe scenă, anunțând pentru lumea întreagă cele mai noi produse ale companiei. Asta va include câteva plăci Navi, dar mai important, va include noile procesoare Ryzen 3000.

Dar din moment ce încă nu este mâine, Intel a decis să sară puțin calul și să anunțe din timp un nou procesor. i9 9900KS este o ediție specială a modelului cu un nume similar care se află deja pe piață, și iese în evidență printr-o caracteristică foarte importantă. Ca standard, toate nucleele vor funcționa la 4 GHz, în loc de 3.6GHz, iar modul său de boost nu este valabil pentru doar unul sau două nuclee. În schimb, toate cele 5 nuclee ale procesorului vor putea atinge 5GHz.

Probabil vă întrebați ce fel de consum ar putea să aibă un asemenea monstru, ce plăci de bază vor putea suporta această creație, sau câți cai putere are sistemul său de răcire. Nu am nici un răspuns la aceste întrebări. Va trebui doar să așteptăm și să vedem de ce este în stare i9 9900KS la evenimentul ce începe mâine. Nu de alta, dar anul trecut, tot la Computex, Intel a prezentat un procesor de 28 de nuclee ce funcționa cu toate la 5GHz, dar acesta necesita câteva artificii ce îl făceau complet impractic pentru utilizarea până și în centre de date la un asemenea nivel de performanță.

 

[Serve The Home]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button