GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Integrarea Facebook cauzeaza probleme mari pentru Oculus Quest 2

Imagineaza-ti cum este sa-ti cumperi o casca VR de 300 si ceva de euro. Super jocuri, experienta foarte realista si nevoia unui cont de Facebook. Pe scurt, cam asa este Oculus Quest 2. Iar problemele cu contul de social media au reusit sa transforme unele casti in caramizi din plastic inutilizabile.

Oculus Quest 2 necesita un cont de Facebook care mai apoi se sincronizeaza cu cel de Oculus. Contrar insa a tot ce cred multi, nu toata lumea este pe Facebook, iar asta creeaza probleme destul de mari. Problema este ca Facebook este o platforma foarte ciudata si te poti trezi cu contul blocat fara un motiv anume. Acesta este si cazul unui utilizator de reddit care a povestit toata intamplarea.

Am primit noul Quest 2 astazi si mi-am creat un cont de Facebook cu numele meu real (nu am mai avut unul inainte) si l-am legat cu contul de Oculus vechi de patru ani. Am fost blocat in circa 10 minute si nu pot sa-mi accesez contul sau sa-mi folosesc dispozitivul.

Oculus Quest 2 Facebook Ban

Mai mult de atat, Facebook i-a cerut utilizatorului si o poza a permisului de conducere pentru a-i confirma identitatea. Chiar daca poza a fost trimisa, nu a venit niciun raspuns inapoi. Partea cea mai ciudata este ca aceste ban-uri sunt permanente si ireversibile. Odata legat cu contul de Oculus, acesta nu va mai putea fi folosit iar unii pot pierde chiar si jocurile cumparate. Toate acestea din cauza integrarii Facebook in Oculus Quest 2.

Reprezentantii retelei de socializare au declarat ca lucreaza la o rezolvare pentru problema. Fiind insa Facebook, ma indoiesc ca vom primi noutati prea curand; daca primim. Asa ca pana la proba contrarie, nu va pot incuraja decat sa evitati noua casca VR daca nu aveti deja un cont de Facebook.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button