MORE

Insurgency Sandstorm a fost anuntat

Insurgency si-a inceput existenta ca o modificare a motorului Source, un FPS de multiplayer competitiv care avea cu siguranta farmecul sau. De atunci, s-a transformat intr-un joc de sine statator, iar acum capata o continuare. Insurgency Sandstorm.

A nu fi confundat cu Darude Sandstorm, noul FPS va fi realizat de catre studioul New World Interactive in colaborare cu publisher-ul Focus Home Interactive si este construit pe tehnologie noua, Unreal Engine 4.

Spre deosebire de predcesorul sau, Insurgency Sandstorm va avea atat un mod competitiv de multiplayer, precum si unul cooperativ alaturi de un mod de singleplayer cu o poveste.

Jocul va fi lansat pentru PC si console in anul 2017, si se asteapta sa aiba ceva succes, la urma urmei, predecesorul sau s-a vandut in total in 2.3 milioane de exemplare.

Desigur, multe erau la Humble Bundle pentru pretul de 1 dolar, dar tot este o baza de instalare mare de oameni care ar fi dornici sa vada o continuare pentru acest joc.

Nu au fost anuntate prea multe detalii despre joc, dar se presupune ca va fi tot un joc militar despre un conflict armat de prin orientul mijlociu.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button