Tech&ITRSS PaginaDeMediaSecuritateTECH

Instagram te va obliga să-ți introduci data nașterii pentru a-l putea folosi în continuare

Instagram este una dintre cele mai populare platforme de socializare ale momentului, însă aceasta va suferi o mică schimbare în viitorul foarte apropiat. Facebook (compania mamă) te va obliga să-ți introduci data nașterii pentru a putea folosi platforma online, astfel creând o barieră pentru conținutul pe care-l poți vedea, sau după caz, pe care nu-l poți vedea.

Prin această metodă, cei de la Facebook speră că vor reuși să creeze o segregare a conținutului în funcție de categoria de vârstă din care faci parte. Momentan, utilizatorii de Instagram vor primi o notificare când se loghează în aplicație, însă pot sări peste ea. Dar odată ce ai ignorat-o de câteva ori, introducerea datei de naștere va deveni obligatorie pentru a putea continua.

Instagram

Nu poți păcăli sistemul Instagram

Mai țineți minte cum unii dintre noi aveam conturi de Facebook/HI5 cu vârste false? Ei bine, cam asta urmează să se întâmple și cu Instagram, doar că de această dată reprezentanții rețelei de socializare s-au asigurat că un număr cât mai mare de utilizatori vor introduce data de naștere corectă. Iar asta este posibil cu ajutorul inteligenței artificiale.

Facebook a prezentat un nou sistem AI care analizează postări precum cele de „La mulți ani!” pentru a determina vârsta unui utilizator. Dacă ai introdus o dată de naștere falsă iar sistemul de protecție te depistează, contul tău va rămâne intact, doar că va trebui să dovedești vârsta reală. Probabil asta va fi posibil prin intermediul unei poze cu cartea de identitate.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button