SecuritateȘtiri ITTECH

Instagram va permite în curând să îți descarci datele

Instagram a dezvăluit planuri de a permite utilizatorilor să descarce o copie a datelor lor, potrivit unui raport de pe Techcrunch. Un purtător de cuvânt al Instagram a răspuns celor de la Techcrunch după ce aceștia au publicat un articol despre lipsa de portabilitate a datelor privind serviciul.

Amănuntele despre această caracteristică urmează să fie finalizate, iar Instagram nu a dat detalii în acest moment. Nu știm în ce măsură ar permite compania utilizatorului să facă copii de rezervă pentru datele sale, indiferent dacă va fi limitată la pur și simplu să permită utilizatorilor să descarce toate fotografiile și videoclipurile pe care le-au încărcat până acum sau să obțină o copie de siguranță a tuturor articolelor ce au fost arhivate și toate mesajele pe care le-au trimis.

Facebook are o modalitate completă de backup de mai mulți ani, deci este destul de dezamăgitor faptul că a luat serviciului Instagram atât de mult să o facă. Nu este niciun dubiu că mișcarea a venit ca un răspuns la neîncrederea tot mai mare a companiei în rândul utilizatorilor, mulți dintre ei, fără îndoială, cautând să-și ia datele în altă parte sau cel puțin să le țină departe de Facebook. Până în prezent, Instagram a blocat toate informațiile încărcate, fără a fi ușor să le descarci. Există unele servicii terțe care vă permit să faceți acest lucru, dar încrederea în aceste servicii este întotdeauna îndoielnică.

Din fericire, nimeni nu va trebui să folosească aceste alternative odată ce Instagram va lansa propria sa caracteristică care face acest lucru. Când exact se va întâmpla asta, este încă necunoscut.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Instagram va permite în curând să îți descarci datele - Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button