CommunityRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Instagram pregateste o interfata mai curata

Instagram vine in intampinarea utilizatorilor cu un layout mai simplu, menit sa clarifice unele elemente din interfata.

Aplicatia de social media va primi in curand o noua actualizare, care isi propune sa elimine unele dintre pictogramele existente in profilurile utilizatorilor si le inlocuiasca cu text. Astfel, in loc sa existe pictograme pentru fiecare sectiune, acestea vor fi etichetate de-acum cu un text corespunzator, ceea ce ar trebui sa le faca mult mai clare pentru utilizatorii care s-ar putea sa nu cunoasca semnificatia pictogramelor.

In urmatoarele cateva saptamani, este posibil sa vedeti unele functii rearanjate in partea de sus a profilului, inclusiv modificari ale pictogramelor, a butoanelor si schimbari in modul in care navigati de la un tab la altul. Toate acestea fac parte din demersul celor de la Instagram de a crea profiluri mai atractive si mai usor de navigat.

Noul design urmeaza sa se schimbe in jurul profilului, cu pictograma acestuia trecand pe partea dreapta, iar contorul de followeri mutat din varful paginii. Descrierea profilului ar urma sa ajunga in partea stanga a imaginii, iar Instagram pare ca vrea sa renunte la afisarea numarului de postari in fereastra profilului.

Informatiile despre cei pe care ii urmariti pe Instagram vor fi si ele prezentate diferit. In loc sa arate numarul de followeri mutuali la varful paginii, Instagram va avea de acum un tab dedicat pentru prieteni mutuali, alti followeri si o lista de conturi urmarite de respectivul profil.

Compania spune ca lucreaza la aceste schimbari in continuare si ca urmeaza sa le testeze alaturi de comunitate in urmatoarele cateva saptamani, astfel ca inca nu avem un design final pentru noua interfata.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button