CommunityRSS PaginaDeMedia

Instagram vrea să introducă funcția de postare de pe desktop

Cred că am mai vorbit aici despre avantajele de a putea folosi Instagram in varianta desktop. Iar prin asta mă refer la toate funcționalitățile acestuia. Că mai poți să mai trimiți câte un mesaj prin intermediul aplicației de pe Microsoft Store este altceva, pentru că lumea își dorește să facă ceea ce este o chestie de bun simț pe Facebook: să încarce poze.

Se pare că gigantul social media a luat aminte de aceste rugăminți (in)directe, pentru că un consultant în social media a observat această funcționalitate, postând pe Twitter câteva screenshot-uri demonstrative. Facebook a confirmat în cadrul unui interviu Bloomberg faptul că se lucrează la opțiunea de a crea și posta pe Instagram direct dintr-un browser pe desktop.

Imaginile postate ne arată funcția de creare și de postare, îmbogățită cu diverse opțiuni pentru aspect ratio, pentru filtrele standard ale Instagram, precum și câteva setări de bază pentru editare. Funcția nu este disponibilă pentru toți utilizatorii momentan, dar este menționată în dreapta sus alături de un mesaj care îi notifică pe aceștia despre existența sa.

Era și timpul ca Instagram să iasă din Epoca de Piatră a variantei desktop. Serviciul este cunoscut pentru faptul că implementează opțiuni pe desktop cu viteza luminii stinse, preferând în schimb să se concentreze pe idei precum Instagram pentru copii, dar totul are un început, la fel cum posibilitatea de a trimite mesaje a fost adăugată abia de anul trecut. Cert este că vom putea, încet-încet, renunța la soluții third-party. În această viață, cu puțin noroc.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button