CommunityRSS PaginaDeMedia

Aplicația Instagram nu funcționează și te enervează? Păi, scutură telefonul!

Iar asta nu este tot!

Cu toții ne-am lovit la un moment dat de bug-uri și crash-uri ale aplicațiilor pe care le folosim zilnic. Unii își păstrează cumpătul, alții agită telefonul cu frustrare, doar că această ultimă categorie de utilizatori chiar s-ar putea să facă un lucru bun din asta.

Adam Mosseri din cadrul Instagram a venit cu o veste interesantă și comică în egală măsură. Este vorba despre funcția Rage Shake, prin intermediul cărora utilizatorii vor putea raporta problemele întâmpinate în aplicație.  Dacă Instagram face figuri, tot ce trebuie să faci este să scuturi telefonul. În acest fel, vei trimite un feedback, prin intermediul căruia compania va prioritiza eliminarea bug-urilor.

Scutură telefonul când ești în aplicație, iar un mic pop-up va face ochi, având o căsuță de text în care poți descrie natura problemei. Este o metodă mult mai rapidă și mai ușoară de a semnala problemele, astfel încât dezvoltatorii să poată oferi o experiență mai stabilă și mai plăcută.

Asta nu este singura noutate adusă de Instagram

Aplicația va primi și o funcție pe care mulți și-au dorit-o de când lumea și pământul. Astfel, în cadrul fotografiilor de tip carusel, adică acea postare care conține mai multe poze, vei putea să ștergi și o singură imagine din acea succesiune. Dacă te deranjează o poză care strică acea înșiruire sau pur și simplu ți se pare demodată, poți să o razi de pe fața Pământului cu ușurință.

instagram_carousel

Pe scurt, selectează caruselul care conține poza cu pricina, apoi apasă pe butonul de opțiuni din dreapta sus. Acolo vei alege edit, vei naviga la poza respectivă și vei observa un buton de ștergere în stânga sus. Singura problemă este că, momentan, opțiunea aceasta este disponibilă doar pentru cei care se joacă pe Instagram de pe un dispozitiv iOS. Între timp, funcția de Rage Shake începe să fie introdusă în tot mai multe regiuni, începând cu Statele Unite.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button