Community

Instagram ar putea introduce posibilitatea de a răspunde la story-uri prin mesaje vocale

Instagram pare să-și revină după o perioadă în care mințile luminate au continuat să vină cu idei crețe care mai de care mai inutile și mai anapoda. Uite că revine în sfârșit feed-ul redat cronologic, uite că au fost introduse opțiunile de a-ți selecta și sterge mai multe poze de pe profil, precum și din acel carousel cu mai multe poze per postare, iar acum umblă vorba că vei putea reacționa la story-uri și în alte moduri.

Funcția de like la story a fost introdusă de curând și, să fiu sincer, chiar nu-i înțeleg pe cei care se plâng că primesc notificare dacă le dai un like. E ca și cum te-ai plânge că îți iei doza zilnică de atenție prin acele react-uri tradiționale sub formă de emoji-uri. Dar ăsta este Internetul, implicit social media, deci o să rămân la dubioșeniile mele. Acum, Instagram pare că lucrează, sau cel puțin ia în calcul, posibilitatea de a răspunde la story-ul deosebit de meaningful al cuiva printr-un mesaj vocal.

Indiciile au fost descoperite de Alessandro Paluzzi, un dezvoltator cunoscut pentru obiceiul său de reverse engineering pe aplicații prin care acesta caută urme ale funcțiilor noi ce urmează a fi introduse. Acesta a postat pe Twitter și un screenshot care indică opțiunea pe care Instagram pare că o va lua în calcul. Asta nu este neapărat o certitudine că update-ul va ajunge în mod oficial pe platformă, însă aș zice că este un artificiu util care-ți face viața mai ușoară atuni când simți nevoia să-i răspunzi repede cuiva.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button