CommunityRSS PaginaDeMedia

Instagram vrea să introducă funcția de Favorites pentru a-ți organiza mai bine conținutul pe care îl urmărești

Fie că vrem sau nu, suntem interesați de o mulțime de lucruri. Iar pe social media de multe ori este greu să gestionezi eficient ceea ce te interesează în momentul respectiv sau lucrurile de care ești cel mai atașat. De multe ori, ni se întâmplă să ne pierdem prin feed-ul pe care ni l-am creat pe Instagram. Căutăm manual un profil anume pentru că acesta este sufocat de miile de alte lucruri pe care le urmărim, într-un amalgam de postări ierarhizate aleatoriu.

Cred că mulți se confruntă cu această problemă, așa că Facebook a decis să facă puțină ordine prin opțiunile oferite de Instagram. Cea din urmă platformă ar urma să primească un artificiu util, Favorites. Cu această setare, vei putea selecta profilurile și paginile cele mai importante pentru tine, pentru ca acestea să fie prioritizate și să fie printre primele afișate în feed-ul tău.

Instagram pare să respecte dorințele utilizatorilor

Acest mic refresh al ideii din 2017 îți oferă mai mult control asupra conținutului pe care îl preferi. Poate te-ai simțit obligat să-i dai follow back mătușii care te-a găsit pe Instagram, sau poate vrei în momentul de față să te bucuri doar de anumite postări ale anumitor persoane. În mod clar este o evoluție, având în vedere modul curent în care Instagram afișează conținutul în feed.

Făcând abstracție de Favorites, Instagram prioritizează feed-ul în funcție de cât de recentă este postarea, alături de alte metode bizare utilizate de algoritm. Cu noua setare, poate că vei putea să vezi ordinea din haosul cotidian împrăștiat în mediul online. Momentan, ideea de Favorites este în fază experimentală, iar utilizatorii ar putea da de aceasta în secțiunea Account, sub opțiunea Close Friends.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button