Știri ITTECH

Instagram are funcții noi: tab-ul Explore și noi efecte pentru cameră

Instagram a atins recent 1 miliard de utilizatori activi lunar, iar serviciul nu dă nici un semn de încetinire a ritmului cu care adaugă noi caracteristici. Această strategie este probabil răspunzătoare pentru faptul că utilizatorul mediu din SUA a trecut de la a petrece 29 de minute pe zi pe Instagram în septembrie anul trecut la 55 de minute astăzi, potrivit unei știri de pe TechCrunch.

Astăzi, apelurile video de grup au început să fie disponibile pentru aplicația Instagram de pe mobile. Puteți discuta cu până la patru prieteni simultan, prin atingerea pictogramei noii camere din colțul din dreapta. Evident, acest lucru funcționează între iOS și Android.

În timpul chat-ului, puteți minimiza videoclipul și puteți face alte lucruri pe Instagram. Fereastra cu conferința video se extinde pe măsură ce se alătură mai multe persoane, iar dacă există o conversație activă într-un grup, pictograma camerei va deveni albastră pentru a vă anunța. Puteți apoi să vă alăturați dacă doriți. Nu există limite de lungime pentru chat-urile video.

Puteți comunica video cu oricine puteți purta o conversație normală. Persoanele blocate nu vor putea să vă conecteze prin chat video și este posibil să opriți anumite persoane pentru a nu primi notificări de la acestea.

Secțiunea Explore este reînnoită cu canalele de subiecte. Acestea vă oferă modalități mai bune de a descoperi postări despre lucrurile care vă interesează. Puteți vedea în partea de sus canalele personalizate atunci când deschideți fila, inclusiv un canal For You, cu un mix de postări adaptate intereselor voastre.

Alte subiecte includ Artă, Sport, Frumusețe, Modă, precum și o listă de hashtaguri. Puteți răsfoi interesele derulând de la o grilă la alta, sau puteți căuta un subiect anume prin atingerea unui canal și derularea în sus. Canalele pot fi date pe mut (și reactivate) în orice moment.

În cele din urmă, există câteva noi efecte de cameră de care sa vă puteți bucura, create de personalități precum Ariana Grande, Buzzfeed, Liza Koshy, Baby Ariel si NBA. Trebuie să urmăriți oricare dintre aceste conturi pentru a vedea automat efectele lor specifice în camera foto. În caz contrar, puteți să atingeți unul și apoi să-l adăugați la camera voastră foto, dacă vă place.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button