TECH

Instagram ar putea primi și el aplicație de messaging

Facebook a luat decizia controversată în 2014 de a elimina mesajele private din aplicația principală, preferând să treacă pe Facebook Messenger. Se pare că firma ar putea avea planuri similare pentru Instagram.

De astăzi, Instagram testează o nouă aplicație numită Direct. Pentru cei care aleg să-l instaleze, Inbox dispare din aplicația principală.

The Verge anunță că Direct este testat pe iOS și Android în șase țări: Chile, Israel, Italia, Portugalia, Turcia și Uruguay. Dar un comentariu de la managerul de produs Hemal Shah a făcut să pară ca și cum compania s-ar fi și hotărât deja.

Direct a crescut în cadrul Instagram în ultimii patru ani, dar îl putem face și mai bun dacă se află pe cont propriu. Putem împinge granițele pentru a crea spațiul cel mai rapid și cel mai creativ pentru partajarea privată atunci când Direct este o aplicație independentă, care prioritizează camera.

Cu atât de multe aplicații de mesagerie care concurează pentru atenția noastră, Instagram se concentrează ferm asupra fotografiilor: aplicația se deschide direct la cameră.

Această încercare vine la scurt timp după lansarea a două noi caracteristici în aplicația principală: Highlights și Archive. Highlights vă permite să transformați Stories într-o postare recomandată în partea de sus a paginii voastre de profil, în timp ce Archive vă permite să vedeți Stories-urile anterioare după expirarea lor.

De asemenea, compania a anunțat recent că 25 milioane de firme au acum o prezență pe Instagram, în creștere cu 9 milioane față de astă vară.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button