CommunityMOREȘtiri ITTECH

Instagram anunță o gamă întreagă de funcții noi

Ieri a avut loc F8, conferința anuală pentru dezvoltatori a companiei Facebook, unde Instagram a anunțat o grămadă de noi caracteristici care vor veni pe platformă. Sunt multe de enumerat, așa că vom trece direct la subiect.

Nu cu mult timp în urmă am văzut îmbunătățiri ale funcției Instagram Stories, care a înlesnit încărcarea articolelor în loturi de câte 10. Ieri compania a anunțat că mai multe aplicații vor fi integrate pentru a încărca direct articolele. Primele două aplicații care vor fi integrate în Stories sunt Spotify și GoPro.

Integrarea Spotify aduce stickere pentru cântece care trimit către melodia completă din Spotify, astfel încât cei care vă urmăresc pot fi la curent cu muzica pe care o ascultați, fie ea un album, un playlist sau doar un cântec. Puteți fie să postați la Stories, fie să trimiteți un Instagram DM cu o melodie / playlist / album.

GoPro funcționează prin simpla alegere a unui clip în aplicația GoPro și veți putea să dați share direct pe Instagram Stories. De aici, vi se va solicita să re-centrați și / sau să decupați videoclipul sau imaginea înainte de încărcare. Nu este nevoie să vă conectați contul GoPro cu Instagram, deoarece partajarea se face local pe dispozitiv, prin intermediul aplicației Instagram.

Compania mai spune că noile funcții de integrare pe Instagram vor funcționa, de asemenea, și atunci când postați Instagram Stories la Facebook Stories și vor fi mai multe aplicații în viitorul apropiat, care vor fi integrate în Instagram Stories precum Spotify și GoPro.

Să trecem mai departe la noile efecte AR. Instagram a profitat de platforma Camera Effects de pe Facebook pentru a aduce efecte AR din conturi cu celebrități precum Ariana Grande, Vogue și NBA. Aceste efecte AR variază de la filtre de față la cele de mediu.

Următoarea nouă caracteristică este Video Chat. Acest lucru poate fi inițiat prin atingerea pictogramei video din colțul de sus al oricărui Direct Message, indiferent dacă este vorba de o convorbire doar cu o altă persoană sau cu un grup restrâns. Din datele furnizate de comunicatul de presă, presupunem că această funcție este valabil pentru un număr maxim de patru participanți pentru fiecare sesiune de conferință video.

În cele din urmă, ajungem și la noua pagină a Instagram-ului, Explore. Aceasta este pagina personalizată pentru fiecare utilizator pentru a descoperi noi persoane și conturi pe care să le urmeze. Decât un simplu feed, noua funcție este clasificată în categoria „topic channels”, astfel încât să aveți parte de o experiență de navigare mai completă. Dacă găsiți un subiect care vă place, puteți vedea hashtag-uri conexe.

Integrarea GoPro a fost activată de ieri, în timp ce integrarea Spotify ar trebui să fie live începând de azi (unii ar putea deja să vadă această funcție ca fiind disponibilă). Între timp, suport Spotify pentru Facebook Stories este pe drum.

Efectele noi de cameră de la terți și noua pagină de explorare a Instagram vor fi lansate în următoarele săptămâni, în timp ce Video Chat ar trebui să fie lansat la nivel global în curând.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Instagram anunță o gamă întreagă de funcții noi | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button