GamingPC&ConsolesTech&IT

Inside Xbox: tot ce s-a anunțat în timpul evenimentului

Ca și în cazul altor evenimente Inside Xbox, cea mai recentă ediție a avut o mulțime de știri și anunțuri care par să contureze o imagine mai clară a viitorului Xbox. Este posibil să fi auzit despre faptul că Sony a dezvăluit detalii cu privire la următoarea consolă PlayStation, dar Microsoft va avea o nouă consolă proprie în curând – un Xbox One S fără o unitate de disc. Game Pass va primi o opțiune nouă, care va veni la pachet cu Xbox Live Gold, iar varianta de multiplayer a lui Gears 5 va fi anunțată foarte curând. Probabil cel mai entuziasmant lucru a fost șeful Xbox Phil Spencer, care precizează că prezentarea Microsoft E3 2019 va cuprinde „lucruri pe care nimeni nu le-a văzut până acum” de la noile studiouri de jocuri ale companiei.

Dacă vreți să vedeți toată transmisia Inside Xbox, o veți găsi la finalul acestui articol. În caz contrar, puteți să citiți aici un rezumat succint despre toate lucrurile anunțate în cadrul evenimentului.

Zvonurile au precedat această dezvăluire, astfel încât nu a fost o surpriză atunci când Microsoft a făcut anunțul oficial pentru Xbox One S All-Digital Edition. Noua versiune a consolei va fi lansată pe 7 mai la prețul de 250 dolari și va veni împreună cu Sea of Thieves, Minecraft și Forza Horizon 3. Este construit cu aceleași specificații ca și Xbox One S, fără a fi nevoie de unitatea de disc.

Combinarea dintre Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-o singură opțiune de abonament a fost de asemenea zvonită de ceva vreme. Microsoft a confirmat că a grupat cele două servicii și le-a numit Xbox Game Pass Ultimate, care coincide în mod rezonabil cu anunțul consolei digitale Xbox One S. În timp ce acesta este deja disponibil pentru câțiva utilizatori selectați, serviciul complet va fi lansat integral în cursul acestui an la costul de 15 dolari pe lună.

Inside Xbox s-a încheiat cu câteva cuvinte din partea șefului Xbox, Phil Spencer. El a afirmat prezența Xbox la E3 spunând: „Suntem platforma care are un spectacol de scenă live… ne asumăm responsabilitatea de a fi acolo reprezentând jocurile„. El a continuat să spună că unele dintre studiourile recent achiziționate ale Microsoft vor avea lucruri de arătat pe care nimeni nu le-a mai văzut înainte. Tot Spencer a declarat că deși serviciul Microsoft de streaming, Project xCloud, este încă în dezvoltare, el folosește deja un fel de alfa și are rezultate satisfăcătoare cu un controller Xbox pe mobil.

Noutățile despre conținutul lui Gears 5 s-au axat pe e-sports. Șeful studioului The Coalition, Rod Fergusson, a declarat că show-ul TBS ELeague va face o serie de șase părți pe scena competitivă profesională pentru Gears of War în iunie, care va include o prezentare Gears 5 multiplayer. Un concurs Gears 5 va avea loc și în iulie, înaintea lansării jocului în cursul acestui an.

Jocul de acțiune Ninja Gaiden 2 din 2008 este acum compatibil cu Xbox One, împreună cu o suită de îmbunătățiri vizuale implementate special pentru Xbox One X. La fel ca oricare dintre jocurile cu backwards compatibility, puteți folosi fie o copie fizică existentă a jocului, fie o versiune digitală.

Deși probabil că nu vom avea prea curând un joc nou în franciza din universul extins Tom Clancy, trei jocuri de ultima generație Splinter Cell tocmai au primit Xbox One X Enhancements. Este vorba despre Splinter Cell: Double Agent (versiunea Xbox 360), Splinter Cell: Conviction și Splinter Cell: Black List. Aceste jocuri au primit grafică și rezoluții îmbunătățite. Același tratament a fost aplicat și RPG-urilor Fable 2 și Fable 3.

Au fost noutăți la Inside Xbox și pentru gamerii de pe PC. Windows 10 primește o actualizare semnificativă pentru Game Bar. Acum va fi bazat pe widget-uri cu module pe care le poți introduce și elimina pentru a personaliza lucrurile pe care le vrei. De exemplu, aveți posibilitatea să mixați volumul de chat, Spotify și streaming, accesibile în timp ce rămâneți în joc utilizând noul Game Bar overlay.

Și, în sfârșit, Tim Willits, directorul Avalanche Studios, a prezentat ulterior un scurt segment de joc din Rage 2.

Știm, sunt multe noutăți, iar dacă vreți să vă bucurați de ele așa cum au fost prezentate, puteți să urmăriți toată transmisia în videoclipul de mai jos.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button