MORE

Inlocuieste tastatura, dar s-ar putea sa te trezesti arestat – TAP Strap te lasa sa tastezi pe orice suprafata

Unele din dispozitivele de care ne folosim pentru a ne face viata mai usoara fac parte din categoria lucrurilor care te pot plasa fata-in-fata cu un echipaj de securitate sau chiar politia.

TAP

TAP este un dispozitiv confortabil, ce foloseste o combinatie de senzori inserati intr-un material textil pentru a interpreta miscarile degetelor si a le traduce in litere.

Problema? De la distanta ar putea arata ca o arma.

Tastaturile virtuale necesita sa putem vedea literele, numerele sau simbolurile, iar daca in cazul tastaturilor traditionale aceasta necesitate nu este absoluta, ajungem la acea abilitate doar prin repetitie si memorizarea aranjamentului tastelor intr-o ordine standard, dar cu pretul mobilitatii.

TAP nu este supus acestor conventii, si promite ca intr-o singura ora petrecuta in aplicatia dedicata numita TapGenius Game, un joc destinat sa te invete sa folosesti dispozitiviul, vei invata cum sa scrii fluid cu TAP. Acest joc este deocamdata disponibil pe iOS, desi TAP va fi compatibil si cu Android, sau orice dispozitiv ce are o conexiune Bluetooth si suporta tastaturile Bluetooth.

TAP with us

Asta inseamna ca poti folosi telefonul, tableta sau PC-ul dar chiar si un Smart TV sau set-top box, iar daca doresti sa simulezi mai bine o tastatura, poti folosi simultan doua dispozitive TAP.

Se poate folosi orice suprafata solida, precum o masa, un ghidon de bicicleta, picioarele sau chiar capul. Trailer-ul arata cu adevarat impresionant, si daca va fi cu adevarat atat de usor utilizabil, va oferi o rezolvare excelenta la problema conectivitatii in miscare, sau in VR.

TAP este momentan intr-o faza de beta, dar il asteptam cu entuziasm. Pentru mai multe detalii, vizionati site-ul TAP.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button