Gaming

Injustice 2 il aduce pe Scarecrow printre combatanti

Scarecrow este unul dintre cei mai cunoscuti villaini din universul Batman, aspectul acestuia recomandand personajul si pentru un rol in Monsters Inc, unele randari ale acestuia fiind usor hilare.

Lucru pe care nu il putem spune despre prezenta ilustra din Injustice 2 care pare sa capteze o buna parte din trasaturile pe care fanii l-au intalnit in filele benzilor desenate.

Fanii personajului nu ar trebuii sa se astepte la o prezenta similara precum cea din Batman the Animated Series, acest Scarecrow aducand aminte mai multe de cosmarurile pe care le provoaca, masca si comportamentul in acest caz fiind mult mai salbatic, mai in ton cu personalitatea acestuia.

Conform descrieri oferite de Netherrealm, Scarecrow isi trage avantajele din frica de necunoscut pe care o sadeste in victimele sale. Un anarhist obsedat de utilizarea chimiei si psihologiei pentru a creste nivelul de frica din Gotham. Acesta se va alatura factiunii Society din joc pentru a-si avansa panica si frica la nivel global.

Prezenta lui Scarecrow nu surprinde totusi, existand hint-uri cum ca acesta se va alatura bataliei din Injustice 2. Urmatorul personaj pe care Netherrealm il va dezvaluii pe data de 28.4.2017, cine stie, poate cu un pic de noroc primim un personaj mai anticipat.

[injustice]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button