PC&Consoles

Injustice 2 ar putea ajunge pe PC

Jocul de lupte cu super eroi Injustice 2 a fost lansat pentru console în luna mai, și a avut parte de o recepție foarte bună pe site-urile de specialitate. Ultimele zvonuri vorbesc despre posibilitatea ca titlul celor de la NetherRealm să ajungă și pe PC.

O variantă de PC a jocului a fost până nu demult listată pe site-ul german Game Mania, iar cei de la WCCFTech au surprins și ei titlul pe varianta franceză a site-ului Amazon. În acest moment varianta de PC a lui Injustice 2 nu mai este prezentă în niciunul dintre cele două locuri precizate anterior, dar este greu de crezut că poate ieși fum fără foc.

Injustice 2 este un joc de lupte care împrumută foarte multe elemente de la Mortal Kombat, o altă serie foarte apreciată de jocuri de lupte. Asemănările nu sunt întâmplătoare, deoarece la cârma proiectului se află Ed Boon, co-creator a lui Mortal Kombat. Întâmplările din Injustice: Gods Among Us pregătesc decorul pentru cronologia alternativă specifică acestei serii, în care Superman este inamicul public numărul unu. În primul joc Batman este nevoit să-și unească forțele cu alți super eroi de calibru mare pentru ca, într-un final, să pună capăt dictaturii instaurată de un Superman despotic. Dacă nu ați jucat încă varianta de consolă, ne abținem de la spoilere legate de Injustice 2.

Desigur, faptul că Injustice 2 a fost menționat de unele site-uri nu echivalează cu o confirmare oficială a lansării pentru PC. Totuși un parcurs similar l-a avut și jocul anterior. Lansat inițial pe console în aprilie 2013, Injustice: Gods Among Us nu a apărut pe PC până când nu s-a lansat varianta finală Ultimate Edition în noiembrie. Rămâne de văzut dacă Warner Bros va proceda la fel și cu Injustice 2.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button