Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Injustice 2 ar putea ajunge pe PC

/
/
/
img

Jocul de lupte cu super eroi Injustice 2 a fost lansat pentru console în luna mai, și a avut parte de o recepție foarte bună pe site-urile de specialitate. Ultimele zvonuri vorbesc despre posibilitatea ca titlul celor de la NetherRealm să ajungă și pe PC.

O variantă de PC a jocului a fost până nu demult listată pe site-ul german Game Mania, iar cei de la WCCFTech au surprins și ei titlul pe varianta franceză a site-ului Amazon. În acest moment varianta de PC a lui Injustice 2 nu mai este prezentă în niciunul dintre cele două locuri precizate anterior, dar este greu de crezut că poate ieși fum fără foc.

Injustice 2 este un joc de lupte care împrumută foarte multe elemente de la Mortal Kombat, o altă serie foarte apreciată de jocuri de lupte. Asemănările nu sunt întâmplătoare, deoarece la cârma proiectului se află Ed Boon, co-creator a lui Mortal Kombat. Întâmplările din Injustice: Gods Among Us pregătesc decorul pentru cronologia alternativă specifică acestei serii, în care Superman este inamicul public numărul unu. În primul joc Batman este nevoit să-și unească forțele cu alți super eroi de calibru mare pentru ca, într-un final, să pună capăt dictaturii instaurată de un Superman despotic. Dacă nu ați jucat încă varianta de consolă, ne abținem de la spoilere legate de Injustice 2.

Desigur, faptul că Injustice 2 a fost menționat de unele site-uri nu echivalează cu o confirmare oficială a lansării pentru PC. Totuși un parcurs similar l-a avut și jocul anterior. Lansat inițial pe console în aprilie 2013, Injustice: Gods Among Us nu a apărut pe PC până când nu s-a lansat varianta finală Ultimate Edition în noiembrie. Rămâne de văzut dacă Warner Bros va proceda la fel și cu Injustice 2.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar