PC&Consoles

Un om a fost injunghiat in timp ce juca Pokemon Go.

Inevitabilul s-a intamplat. Dupa ce au fost deja arestati oameni care planuiau sa jefuiasca jucatori de Pokemon Go, s-a produs si un incident care s-a sfarsit cu injunghierea unui pasionat al noului titlu licentiat de  la Nintendo.

Un individ de 21 de ani din statul Oregon, SUA, se plimba prin orasul Forest Grove la ora 1 noaptea, cautand pokemoni. Acesta a dat in aventura sa peste o alta persoana cu care a incercat sa socializeze, crezand ca era vorba de un alt jucator de Pokemon Go care umbla pe strazi dupa miez de noapte. Din nefericire pentru el, strainul nu era un jucator de Pokemon Go. Probabil avand alte preocupari mai putin legale, in loc sa socializeze cu fanul de pokemon, strainul l-a injunghiat in umar cu un cutit.

Victima a reactionat apoi intr-un mod oarecum neobisnuit. Fiind injunghiat in umar, acesta a continuat sa joace Pokemon Go, iar apoi s-a dus sa cumpere niste bere si chipsuri. Abia cateva ore mai tarziu a plecat la spital pentru ca rana sa fie tratata.

Evident, Pokemon Go poate prezenta un oarecare pericol de sanatate pentru oamenii care pana acum nu ieseau din casa, par sa aiba o alergie la soare, si nu au tocmai aptitudinile sociale necesare pentru a isi da seama ca nu toata lumea carea cotrobaie pe strazi la 1 noaptea este un jucator de Pokemon Go. Cel putin nu a incercat sa vindece rana mergand la o clinica de pokemoni.

[Gamespot]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Ce wolverine era jucatorul. Sa te doare exact in … cot de o lovitura de cutit. Imi si imaginez.. zbang in umar lama. Se uita asta cu un dispret.. i-ati ma acul asta de gamalie si dute cu domnul. Pe urma isi bea linistit berea, manca chips. Aaa cacat, murdaresc patura, hai sa merg la spital sa ma coase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button