Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Ingress a ajuns pe Android Wear

/
/
/
/
image
img

Google a portat jocul Ingress pe Android Wear din dorinta de a duce gaming-ul social la noi cote de popularitate. Ingress este, pentru cine a uitat, un joc cu realitate augmentata, la care poate participa de-acum oricine detine un smartwch, insa vestea proasta e ca tot vei avea nevoie de un smartphone. De ce? Pentru ca jocul te trimite in diferite locatii in realitate, daca vrei sa progresezi in diverse misiuni. Povestea nu este deloc complicata – este vorba despre un soi de energie misterioasa a aparut pe Terra, influentand mintile oamenilor.

Pamantenii sunt impartiti in doua tabere, in functie de perceptia pe care o au asupra luminii: unii sunt The Enlightened, dorind sa foloseasca energia in beneficiul umanitatii, ceilalti sunt The Resistance, care lupta impotriva folosirii acestei energii. Jucatorii experimentati pot crea misiuni prin care jucatorii noi ataca, apara sau consolideaza „portalurile” aflate in locatii-simbol, precum piete sau statui. Jocul iti va spune cand te afli in apropiere unui portal prietenos sau inamic si cand acesta este atacat. Avantajul Ingres pe Android Wear este ca el vine insotit de un card Google Now, care te va ghida foarte usor spre destinatie. Jocul a fost lansat in 2012 si a fost descarcat, pana acum, de 10 milioane de ori.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar