Telefoane

Informații noi despre LG G5

LG G5 a fost anunțat cu câteva luni în urmă, iar acum avem în sfârșit ceva informații despre ce noutăți va aduce acest nou telefon.

Nou dispozitiv de la LG va fi echipat cu procesorul proaspăt anunțat Qualcomm Snapdragon 820, oferindu-i lui LG G5 mai multă putere ca predecesorul său, ce folosea un Snapdragon 808. Informațiile noi nu includ detalii despre dimensiunea ecranului, capacitatea de stocare, de memorie, baterie, sau multe alte aspecte de care i-ar păsa unui utilizator de rând.

Însă, cei care sunt pasionați foarte mult de camera lui LG G5 se vor bucura să audă că va beneficia de o cameră Sony, cu un senzor de 20MP, a cărui diagonală este aproape de 1.27 centimetri. sau o jumătate de inch. Dimensiunea sa este considerabilă, comparativ cu cea a multor telefoane, și ar trebui să fie în stare să ofere o claritate a imaginii foarte bună.

Predecesorul lui LG G5 a fost lăudat pentru calitatea imaginii sale, și pare probabil că tradiția va continua.

Detalii suplimentare despre acest telefon își vor face apariția în următoarele luni, LG G5 fiind programat pentru lansare abia anul viitor. Dacă se va repeta istoria, se așteaptă ca prețul său să fie tot în jur de 500 de dolari.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button