GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Infinity Ward, evacuare de urgență din cauza unei amenințări cu bombă

Angajații Infinity Ward, unul dintre studiourile implicate în dezvoltarea seriei Call of Duty, au fost nevoiți în urmă cu câteva ore să evacueze birourile din cauza unei amenințări cu bombă.

Potrivit unui raport al celor de la Kotaku, studioul Infinity Ward din Los Angeles, cunoscut pentru implicarea sa în mai multe titluri din seria Call of Duty printre care și Infinite Warfare, a fost evacuat de urgență în urmă cu câteva ore în urma unei amenințări cu bombă. Cei de la Kotaku declară că au fost informați despre incident de către o persoană aflată la fața locului. Martorul a declarat că poliția a cerut evacuarea la orele dimineții și că toți angajații au reușit să iasă din clădire fără probleme.

Incidentul nu pare să fie singular, în ultimele ore apărând zeci de rapoarte care anunță evenimente similare petrecute în mai multe locații din Statele Unite și Canada. Tiparul pare să fie același în toate cazurile, amenințări cu bombă însoțite de cereri pentru plata a 20.000 de dolari în monedă Bitcoin în schimbul opririi atacurilor. Postul de televiziune NBC a declarat că au fost „urmărite cel puțin două duzini de amenințări” în Los Angeles, New York, Oklahoma City, Washington DC, Toronto și alte orașe. Nu au fost găsite însă dispozitive explozive, iar Departamentul de Poliție din New York a declarat că amenințările nu sunt credibile.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button