Gaming

Infinite Crisis se inchide pe 14 august!

Infinite Crisis, jocul MOBA bazat pe benzile desenate de la DC Comics, nu va mai rezista mult in aceasta lume. In ciuda lansarii oficiale la sfarsitul lui martie, dezvoltatorii Turbine au anuntat astazi ca vor inchide programul pe 14 august.

„Dupa multe dezbateri, va anuntam cu regret ca inchidem Infinite Crisis”, au explicat pe scurt intr-o declaratie de presa. „Vom incheia eforturile de dezvoltare astazi si vom inchide serviciul pe 14 august 2015”. Jocul va fi gratuit incepand de acum si pana la inchiderea proiectului.

„Aceasta a fost o decizie extrem de dificila”, au scris Turbine. „Din partea intregii echipe Infinite Crisis vrem sa va multumim tuturor pentru feedback si pentru ca v-ati alaturat noua pentru a crea una dintre cele mai bune comunitati de gaming din cate exista.”

Desi dezvoltatorul nu ne da un motiv exact pentru decizia pe care a luat-o, s-ar parea ca jocul s-a chinuit sa isi mentina o baza activa de jucatori. Pe langa asta, are in piata trei competitori majori, doi dintre acestia, Dota 2 si League of Legends, dominand piata autoritar. Atat cea casual, dar si cea eSports. Infinite Crisis a fost jucat doar de o nisa restransa de oameni. Turbine ar putea pastra acest joc in viata pentru acesti jucatori, Infinite Crisis devenind un titlu adresat unui anumit gen de jucatori, desi cel mai probabil s-a incercat asta deja, jocul ajungand chiar si pe Steam. Cu toate astea nu s-a dovedit sustenabil. Pacat, se putea face ceva frumos.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button