MORE

Indie Royale si Desura declara falimentul!

Au aparut rapoarte care indica faptul ca Bad Juju Games, compania-mama a Indie Royale si Desura declara faliment. Aceasta stire vine in urma rapoartelor care au aparut luna trecuta despre dezvoltatorii de jocuri care nu erau platiti pentru vanzarile de jocuri realizate prin Desura, iar ca raspuns compania a emis o declaratia mai lunga, negand ca se afla intr-o criza financiara.

Bad Juju a achizitionat Desura de la Linden Lab in Noiembrie 2014, care „s-a prezentat cu o serie de probleme dificil de combatut”, spune Lisa Morrison, sef de relatii cu dezvoltatorii al Desura. Ea a recunoscut ca platile vor fi procesate si a spus ca intregul site va fi revizuit pentru a oferi dezvoltatorilor mai mult control.

Pe 27 Mai, Morrison a emis inca o declaratie indicand faptul ca platile catre dezvoltatori au reinceput, desi incet, si ca zvonurile despre decesul companiei erau false. „Desura nu va da faliment, nu ne aflam intr-o criza financiara. Noi mergem mai departe si lucram la parteneriate si oportunitati de crestere,” spune ea.

Din pacate, stirile de astazi sugereaza altceva. Bad Juju inca nu a comentat, dar Morrison a confirmat depunerea pe Gamasutra. Cu toate acestea, nu exista prea multe detalii, deoarece Morrison a spus ca a aflat despre asta azi dimineata pe Twitter. „L-am intrebat pe Tony [Novak, CEO al Bad Juju] pentru confirmare si tot ce a putut sa-mi spuna a fost „Avocatii mi-au zis ca nu pot raspunde la nicio intrebare, dar da, este adevarat”, spune Morrison.

Graeme Boxall de la Indie Royale a confirmat, de asemenea, depunerea. A facut aluzie la problema ieri, pe Twitter „Am sentimentul ca astazi va fi ultima mea zi la @indieroyale” iar apoi a scris astazi „Daca veti cauta pe Google faliment Bad Juju, veti gasi niste vesti nefericite.”

Inforuptcy are o inregistrare pentru depunere, desi exista putine de vazut in acest moment in afara de un numar de caz. Am contactat Bad Juju pentru mai multe informatii si vom actualiza, daca si cand vom primi un raspuns.

Related Articles

Back to top button
Close
Close