MORE

Indesit Graffiti – frigiderul mazgalit

Indesit Graffiti: noul frigider care-ti va transforma bucataria. Caracteristica principala: posibilitatea de a desena sau a scrie mesaje familiei tale, direct pe usa frigiderului. Ușa este acoperita cu un strat special care permite scrierea pe suprafața sa.

indesit graffiti

Indesit Graffiti are un compresor, suporta dezghetarea prin tehnologia Dynamic Air Control No Frost. Frigiderul este echipat cu sistem de ventilație, oferă functia de inghetare rapida si are un compartiment special pentru fructe și legume.

O altă chestie tare la Indesit Graffiti, perfecta pentru bucatariile mici: direcția de deschidere a ușii frigiderului poate fi schimbata.

Markerele speciale albastre si verzi vin la pachet.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button