Telefoane

Incipio tocmai a cumparat Skullcandy

Probabil ca nu vezi Incipio ca fiind mai mult decat compania care a facut carcasa telefonului tau sau acumulatorul extern si asta daca stai in Statele Unite sau intr-o tara in care aceasta firma isi desface produsele.

 Cu toate acestea, ea devine incet incet un centru de putere pe piata accesoriilor: detine branduri precum Braven și Incase. Si acum devine din ce în ce mai mare. Incipio platește 177 milioane de dolari pentru a cumpara Skullcandy, populara marca de casti, acestia tintind catre un public mai tanar si mai dinamic, mai mult, Skullcandy sunt extrem de cautati pentru cateva modele wireless in ultima perioada. 

Mutarea nu numai ca pune la dispozitie un brand dedicat pentru casti, dar ofera si acces la piata de echipamnet de gaming, datorita gamei Astro Gaming al lui Skullcandy. Incipio declarand ca doreste ca tranzacția nu va desfiinta marca Skullcandy, asa ca, cel mai probabil, isi va pastra o mare parte din identitatea.

Cu toate acestea, nu fi surprins daca acest lucru conduce la aparitia unor dispozitive pe care Skullcandy nu le-ar fi comercializat, sau influenta Skullcandy se va face remarcata in designul celorlalte gadget-uri ale lui Incipio. Oricum, lumea accesoriilor ar putea arata foarte diferit in viitorul apropiat.

[Incipio]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button