MORE

Inceputul sfarsitului?! Sony anunta inchiderea diviziei Playstation Mobile!

Incepand din 15 iulie, Sony nu va mai publica continut pe platforma PlayStation Mobile, unde puteai gasi odinioara jocuri pentru PS Vita si dispozitivele cu Android.

Compania a anuntat ca la 10 septembrie 2015 site-ul nu va trebui sa mai existe, iar jocurile cumparate pana la aceasta data nu vor mai putea fi descarcate ulterior. Masura anuntata zilele acestea va afecta doar continutul de PS Vita, caci Sony a oprit deja publicarea jocurilor pentru Android de pe PlayStation Mobile.

Este un semnal de alarma destul de mare, avand in vedere ca era distributiei digitale este in acest moment la apogeu. Sony nu si-a facut prea multe servicii cand vine vorba de Playstation Network; desi a facut pasi in directia cea buna, precum jocurile oferite celor care cumpara Playstation Plus, nu a rezolvat problema incompatibilitatii jocurilor intre sisteme. Ideea initiala a lui Kaz Hirai, de a oferi jocuri care functionau atat pe Android, cat si pe Playstation Vita a fost una buna, dar din pacate nu a functionat, iar daca mai adaugam la asta si ideea ca jocurile nu vor mai functiona pe o alta platforma si faptul ca acestea sunt dependente de un sistem implementat de Sony, lucrurile nu suna prea bine pentru gamerii de pe consolele PS4.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button