PC&Consoles

Începând de azi, The Elder Scrolls Online este gratuit tot weekend-ul

ZeniMax își pune la dispoziție MMO-ul The Elder Scrolls Online tuturor pentru a fi încercat în acest weekend. Începând de astăzi (știm, nu este încă weekend, dar nu asta este important) și până pe 6 decembrie, jocul va poate fi descărcat și jucat de toată lumea. Toate conturile noi vor primi 500 de coroane pentru utilizare în magazinul din joc.

În aceeași perioadă de timp, jucătorii vor putea participa la un eveniment de tip dungeon din joc, care va acorda „cutii cu recompense misterioase” pentru cei care termină evenimentul. Cutiile cu premii vor conține articole, inclusiv scroluri de experiență, animale de companie, mounts, costume și „jackpot-ul”, un pachet de 20 de case sau 20 de monumente. Completarea evenimentului asigură, de asemenea, bilete de intrare la tombolele de 10 milioane de povestiri, care oferă un premiu mare pentru o excursie de două persoane către PAX East în 2018, fiecare obiect colecționabil din magazinul din joc și posibilitatea de a deveni un NPC în TESO.

Weekend-ul gratuit (care este defapt aproape o săptămână) începe astăzi la 5 după-amiaza și se termină la 5 după-amiaza pe 6 decembrie. Dacă ați mai jucat anterior TESO într-un eveniment gratuit, dar nu ați cumpărat încă jocul complet, personajul vostru vă va aștepta, intact, să reîncepeți aventura cu el din locul în care l-ați lăsat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button