MORE

Incepand cu 30 noiembrie serviciul Beats Music se inchide

Atunci cand am spus ca serviciul Beats Music are zilele numarate am fost acuzati de teoria conspiratiei! Ei bine se intampla! Beats Music is va da obstescul sfarsit pe data de 30 noiembrie, compania din Cupertino alegand sa integreze in Apple Music tehnologia din spatele serviciului de streaming muzical propus de Dr. Dre. Beats Music

Ce inseamna asta pentru potentiali abonati? Ei bine, Apple a confirmat faptul ca abonamentul Beats Music va fi anulat in data fatidica, iar intreaga ta bibloteca muzicala va fi mutata automat pe Apple Music, ar fi indicat sa faci asta, avand in vedere ca risti sa pierzi o investitie, ba mai mult, poti sa iti importi playlist-urile. Lucru care ar bucura cativa audiofili care petrec ore pentru a realiza acel playlist… special.

„Beats Music isi inchide portile pe data de 30 Noiembrie. Subscriptiile voastre vor fi anulate, dar puteti sa va transferati melodiile si preferintele pe Apple Music. Toti profesionistii care au creat melodii isi vor face in continuare treaba. In plus, Apple Music va deveni si mai bun, unde o sa primit recomandari pe baza melodiilor pe care le aveti deja, 24/7 radio global cu Beats 1, materiale interesante de la artistii vostri si multe altele.”

Sinceri sa fim, ne placea mai mult interfata Beats Music, dar nici Apple Music nu este de lepadat, avand in vedere ca este un serviciu tanar, care are inca ceva de crescut. Sigur, te-a lasat cu ultimul album U2 in galeria, dar toti gresim … nu?

[Beats Music]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close