GamingPC&Consoles

Încărcați-vă armele și fiți gata pentru al doilea DLC al lui Doom Eternal

Chiar acum ascult albumul POST HUMAN: SURVIVAL HORROR de la Bring Me The Horizon și-mi scald urechile în magia lui Mick Gordon. Nu știu cum se face că mereu când ascult ceva pe care și-a pus și el amprenta, îmi sare gândul direct la Doom Eternal. Și uite așa scriu acum despre al doilea DLC pentru „simulatorul de mătrășit draci” care tocmai a fost confirmat oficial și a primit un rating în Australia.

The Ancient Gods, Part Two a fost clasificat de Australian Classification Board în categoria 18+ cu următoarele mențiuni: violență, sânge, interactivitate online. Această clasificare înseamnă că DLC-ul este aproape de lansare, iar cei care au preconizat că va apărea prin Martie 2021 par să fi avut dreptate, iar viitorul apropiat va arunca jucătorii încă o dată în iadul din Doom Eternal.

Anul trecut a fost plin de lansări importante, dar Doom Eternal a fost fără doar și poate una dintre cele mai tari. A sosit prin luna Martie și până la finalul anului nu a fost detronat din poziția de cel mai cel shooter din 2020. Iar dacă până acum nu ați apucat să puneți mâna pe el, momentul este numai bun pentru că aveți o mulțime de conținut prin care să treceți.

Review Doom Eternal – Omenirea are nevoie de tine!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button