Știri ITTECHTelefoane

Încă un zvon care confirmă data de lansare pentru Samsung Galaxy Note9

O nouă știre din patria mama a companiei Samsung, Coreea de Sud, confirmă data lansării pentru noul Galaxy Note9: 24 august.

După cum puteți vedea din imaginea de mai jos, aceasta este scrisă în mod clar pe un afiș promoțional realizat pentru dispozitiv de KT, unul dintre furnizorii de telecomunicații coreeni. Din moment ce prima oară când s-a aflat această dată a fost de la un angajat polonez Samsung, iar acum se spune că aceeași dată se aplică și pe piața coreeană, presupunem că atunci va fi momentul când noul dispozitiv va avea parte de lansare la nivel global.

Desigur, lucrurile s-ar putea schimba, dar este probabil cea mai bună estimare a momentului când telefonul va fi în magazine – până pe 9 august, bineînțeles, atunci când anunțul oficial ar trebui să revină asupra acestei chestiuni.

În Coreea, precomenzile vor începe pe 10 august. Vor veni cu o selecție de accesorii gratuite, și anume una sau mai multe dintre următoarele: un inel inteligent, o protecție pentru ecranul curbat, un acumulator, încărcător fără fir, încărcător de mașină, un convertizor de tip USB-C, sau o husă de protecție transparentă. Nu este clar câte dintre acestea pot fi obținute prin plasarea unei pre-comenzi, dar veți primi cu siguranță cel puțin una. Aceste accesorii sunt oferite dacă vă cumpărați Note9 de la KT, deci probabil sunt limitate pe teritoriul Coreei de Sud. Alte lucruri ar putea fi oferite de Samsung și de ceilalți operatori pe teritoriile altor țări.

Telefonul va avea o versiune cu 8 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare, care va fi exclusivă pentru piața coreeană. În altă parte, așteptați-vă la 6GB de RAM și 128GB de spațiu intern de stocare. Noul S Pen cu Bluetooth va fi disponibil pretutindeni, desigur, așa cum va fi și bateria de 4.000 mAh. De fapt, capacitatea bateriei, spațiul generos de stocare internă și viteza de deblocare rapidă sunt așteptate să fie prezentate ca fiind principalele puncte forte de vânzare ale lui Note9 în materialele de marketing.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button