GamingMobileȘtiri ITTECHTelefoane

Încă un telefon de gaming, de data aceasta de la ASUS ROG

N-am apucat să clipim de prea multe ori, că a și apărut un nou trend în industrie. După Razer Phone, Black Shark și, mai nou, Red Magic, Asus pare să lucreze la propriul lor telefon de gaming.

Într-un interviu acordat în deschiderea celui de-al 100-lea magazin al Asus Philippines (raportat de astig.ph), CEO-ul Asus, Jerry Shen, a declarat că ne putem aștepta compania să lanseze un telefon destinat jocurilor. Din păcate, nu există niciun cuvânt cu privire la o posibilă dată de lansare pentru acest dispozitiv ipotetic.

Probabil nu este surprinzător faptul că Asus ar dori să lanseze un telefon de jocuri. La urma urmei, compania are deja experiență în industria jocurilor pe calculator datorită mărcilor sale Strix și Republic of Gamers.

Cu toate acestea, telefoanele de jocuri nu au apucat încă să intre pe deplin în trend. Modelul de monetizare freemium favorizat de majoritatea dezvoltatorilor de jocuri înseamnă că aceștia pot avea cele mai mari succese făcând jocuri pe care le poate juca cel mai mare număr de persoane. Acest lucru înseamnă, în esență, că aproape toate smartphone-urile de la nivelul mediu la cel mai înalt nivel de performanță pot juca majoritatea jocurilor Android.

De fapt, ZenFone 5Z, lansat de Asus la inceputul acestui an, vine cu memorie RAM de 6 GB, un display Full HD + de 6.2 inci si un chipset Snapdragon 845, ceea ce face ca acesta sa fie un telefon excelent pentru gaming.

Alte telefoane de jocuri lansate recent au încercat să se diferențieze în diferite moduri. Telefonul Razer a avut un succes datorită ratei de reîmprospătare a ecranului de 120Hz, ceea ce face ca jocurile să fie o experiență foarte fluidă. Între timp, Xiaomi Black Shark menționat anterior mizează pe un gamepad plug-and-play și o baterie imensă de 4000mAh pentru sesiuni de joc mai lungi pe drum.

Cu siguranță va fi interesant să vedem ce poate aduce Asus pentru a ține pasul cu creșterea concurenței.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button