MORE

Inca un scandal Steam la orizont – Enfu Sticker Capsule

Dupa ce au dat in bara tot sistemul de mod-uri platite saptamana trecuta, reusind sa calce pe bataturi si pe toate partile moi gamerii, acum, Valve da cu nucleara in balta literalmente, introducand Enfu Sticker Capsule – o noua capsula cu stikere de CS:GO realizate de comunitate. Asta daca prin comunitate intelegem un singur individ, care aparent are legaturi stranse cu angajati Valve.

Trecand peste faptul ca numele este total gresit pentru aceasta capsula, acestea in general continand stikere realizate de mai multi membri ai comunitatii, calitatea si design-ul sunt… ingrozitoare. Seamana cu ceva ce gasesti in cartile de colorat pentru copiii sub 5 ani, aspectul fiind pe putin spus jenant. Asta ca sa nu discutam despre faptul ca nu au legatura cu jocul, comparativ cu restul stikerelor.

Un lucru ciudat este ca aceste stikere nu s-au bucurat de o popularitate nemarginita, avand doar cateva zeci de up-vote-uri pentru a ajunge in capsule, iar Enfu  are in Steam Workshop 80 de abonati. In concluzie cum au ajuns sa fie intr-un Sticker Capsule?

O serie de acuzatii au inceput sa apara dupa introducerea capsulei, care sustin ca Enfu este prieten cu anumiti angajati si dezvoltatori Valve, caz in care introducerea Enfu Sticker Capsule pare sa aiba o logica, dar si un gust amar. Cand aceste capsule au fost introduse, Valve a tinut sa afirme ca sunt realizate pentru a promova creatiile comunitatii, nu creatiile cunostintelor angajatilor. Mai grav este ca acest comportament gatuie creatiile realmente populare, care primesc zilnic sute de voturi, doar pentru a fi ignorate si inlocuite cu ceva mediocru. Sa mai subliniem si faptul ca stikerele in sine nu au legatura cu jocul?! 

O sursa vizuala informativa! 

Articole asemanatoare

Back to top button