GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Încă un joc este disponibil temporar gratuit pe Steam

Toată lumea adoră jocurile gratuite, așa că probabil știți ce urmează. Până în ziua de 29 octombrie veți putea obține gratuit pe Steam un joc de multiplayer care ar putea fi pe interesul vostru.

Acel joc este Murderous Pursuits. Numele probabil vă spune fix nimic, știu, și eu am uitat că a fost lansat. Este în esență varianta nouă a lui The Ship, jocul pe care probabil îl cunoașteți mai bine ca cel care a fost copiat la greu de modul de multiplayer al lui Assassin’s Creed Brotherhood/Revelations/3/Black Flag. Nu că mă supăr, ACB și ACRev erau senzaționale în multiplayer.

Murderous Pursuits merge în aceeași direcție ca varianta întâlnită la jocurile Assassin’s Creed a conceptului, eliminând din nevoile care trebuiau îndeplinite pentru ca personajul vostru să nu aibă probleme. Uitându-mă pe recenzii, nu toți fanii lui The Ship se bucură de aceste schimbări, dar poate va duce la sesiuni ceva mai rapide și mai ușor de înțeles.

Puteți decide chiar voi cât de bun este jocul, din moment ce dacă îl revendicați până luni va rămâne al vostru pe veci. Probabil această promoție are loc pentru că nu sunt suficienți jucători pentru ca cei care încă mai mișună prin el nu prea au cu cine să se asasineze.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button