TECH

Inca un hacker condamnat in cazul The Fappening

The Fappening a fost de departe una dintre cele mai mediatizate brese de securitate din istorie, sute de oameni vazandu-si partile intime expuse pe internet, multi dintre acesti oameni fiind celebritati.

Din nefericire pentru hackeri, de atunci pana acum, acestia au fost indentificati, cetateanul orasului Chicago, Edward Majerczyk, fiind de acord sa pledeze vinovat, acesta recunoscand ca a folosit o metoda de a prelua controlul conturilor de Gmail si iCloud numita phishing. 

Intelegerea reduce sentința de la un maximum de 5 ani in inchisoare, la 6 pana la 12 luni. Vom afla masura timpului sau in spatele gratiilor in cateva saptamani, atunci cand cazul va fi transferat din California in Illinois pentru condamnare. Decizia vine la doar 3 luni de la pledoaria lui Ryan Collins, un alt individ implicat in acesta bresa de securitate.

Cu toate acestea, este de remarcat faptul ca nu exista nici o legatura aparenta intre cei doi barbati – s-a intamplat, pur si simplu, ca ei sa tinteasca oameni celebri (cum ar fi cei ca Jennifer Lawrence) de dragul de a descarca fotografii si clipuri video compromitatoare.

De asemenea, nu exista nici o dovada ca ei insisi au postat materialul online. Oricum ar fi, este tot mai evident ca SUA este determinata sa intervina la nivel inalt in cazul incălcarilor de acest gen.

Variety

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button