Gaming

Inca un Hack GTA 5 – de data asta unul util!

Cand discutam despre un hack GTA 5 este clar ca lucrurile se vor incinge, parerile fiind impartite, de ambele parti ale baricadei. Unii nu au nimic impotriva implementarii unui trainer, doar pentru ca jocul este „for fun”… si ca orice alterare a acestuia poate isca o serie de evenimente hilare. Altii spun ca implementarea unui hack in GTA este contrar conceptului jocului si ar strica distractia pentru toata lumea. Dar daca va spunem ca exista un hack util in GTA 5?

Acest Hack GTA 5 nu are legatura atat de mult cu jocul in sine, ci cu telefonul tau si cu aplicatiile de pe telefonului din joc. Bine, atat timp cat telefonul tau este un iPhone, ai acces la un Arduino Leonardo si vrei sa controlezi telefonul din joc cu propiul telefon! Caz in care acest hack este exact ceea ce cauti.

Aplicatia iti permite sa te uiti prin mesajele din joc, sa analizezi lista de obiective, dar sa si controlezi camera din joc, putand astfel sa iti faci un selfie. Toate astea sunt inca invaluite in mister, creatorul sustinand ca a folosit un Arduino Leonardo pe care l-a conectat la PC prin intermediul cablului de retea, pentru a putea controla telefonul din joc.

Gaselnita este realmente impresionanta, dar nu neaparat practica si nici usor de realizat, un posibil viitor hacker avand nevoie de ceva experienta in programare, dar si timp, Leonardo in general ajungand intre doua si trei saptamani in Romania. Dar, daca creatorul se decide sa ofere informatii mai ample, cine stie, poate acest hack devine un nou mod de a experiementa jocul. Sau poate chiar Rockstar dezvolta o astfel de aplicatie!

Articole asemanatoare

Back to top button