GamingPCPC&Consoles

Încă un Battle Royale: Radical Heights, propus de Cliff Bleszinski!

Cliff Bleszinski este considerat de foarte mulți veterani în industrie, unul dintre greii gaming-ului contemporan. Un individ care a stat la baza unor jocuri extrem de populare și care și-a încercat norocul, de unul singur, în această industrie. Din păcate, după dezastrul numit Lawbreakers, joc mort încă de la lansare, CliffyB propune acum Radical Heights – încă un BattleRoyale…pe care nimeni nu l-a cerut!

Nu poți să nu apreciezi direcția artistică atât de familiară, gameplay-ul ultra împrumutat și, nu în ultimul rând, vibe-ul anilor ’80! Conform directorului de creație, Zach Lowery: Radical Heights este un proiect în care s-a vărsat pasiune și sudoare timp de cinci luni (întregi)!

Pare mai mult un cash-grab, o metodă murdară de a intra pe o piață deja dominată autoritar de jocuri care numără milioane de gameri pe servere, genul Battle Royale fiind destul de popular în acest moment.

Chiar avem nevoie de încă un joc free to play de la băieții și fetele care ne-au adus Lawbreakers? Dacă răspunsul este da și ești hotărât să încerci încă un titlu Early Access, optimizat sau nu, cu bug-uri sau fără, atunci află că Radical Heights este acum disponibil pe Steam la minunatul preț de Gratis! Nu de alta, dar dacă îl mai făceau și pe bani, clar nu îl mai juca nimeni!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Încă un Battle Royale: Radical Heights, propus de Cliff Bleszinski! - Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button