MORE

Inca o sesiune de gaming la Grand Cinema pe 17 Aprilie

ESL pregateste inca o sesiune de gaming la Grand Cinema. Si nu una oarecare, ci a doua etapa a Grand Gaming Series, ce se va desfasura in aceeasi locatie ca si data trecuta, adica la Grand Cinema Baneasa, in acelasi format. Asa ca, daca data trecuta ati mers acolo si a fost o experienta placuta, nici acum nu pare o idee rea.

Evenimentul va avea loc Vineri, 17 aprilie 2014 (incepand cu ora 13:00), la Grand Cinema & More (Băneasa Shopping City) unde se va loc cea de-a doua infruntare din cadrul League of Legends & HearthStone Grand Gaming Series. Aici se vor infrunta 4 echipe de League of Legends și 4 jucători de HearthStone, care își vor disputa ultimele locuri rămase pentru Marea Finala (24 mai 2015) a Grand Gaming Series, finală ale cărei premii totale se ridică la 8,500 EURO cash.

Pe lângă meciurile live disputate pe scena special amenajată în Sala Epika, spectatorii pot să participe la concursuri organizate de partenerii și sponsorii evenimentului, unde pot câștiga produse originale League of Legends, precum și alte recompense speciale. Evenimentul va începe la ora 13:00 si se va termina la ora 22:00, iar intrarea este liberă. 

Grand Gaming Series este un proiect organizat de ESL Romania, împreună cu Grand Cinema & More și Grand Combo, proiect ce reunește la start cei mai buni gameri români pentru jocurile League of Legends, HearthStone și FIFA15, într-un format special, care îmbină competițiile online (pe platforma ESL), cu evenimentele offline, în cadrul Grand Cinema & More sau Grand Combo.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button